Aanvraag vergunning voor het herbouwen van een bedrijfshal, Spinnerstraat 4a, 7481KJ Haaksbergen

DeHaaksbergengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor het herbouwen van een bedrijfshal, Spinnerstraat 4a, 7481KJ Haaksbergen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 4 december 2023 heeft gemeente Haaksbergen een aanvraag voor een Omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het herbouwen van een bedrijfshal op locatie Spinnerstraat 4a, 7481KJ Haaksbergen. Het betreft de volgende activiteit(en): •het bouwen van een bouwwerk De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-00001393. Procedure De Aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt gemeente Haaksbergen een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met zes weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Inzien / afspraak maken Wilt u de aanvraag inzien? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch via (053) 573 45 67. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website onder het kopje “dossiers inzien”.

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deHaaksbergengids.nl op 07-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Haaksbergen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deHaaksbergengids.nl
Redactie deHaaksbergengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Haaksbergen
  2. 11ff3ee174fdd1a635d60166d15d2abd

Gerelateerde berichten