1974 by COCON

1974 by COCON is een Woonwinkel gelegen aan Spoorstraat 9 in Haaksbergen.

Meer informatie over 1974 by COCON in Haaksbergen

Lieseth Kormelink en Bianca Bos zijn interieurliefhebbers uit 1974 en hebben een winkel genaamd 1974| by COCON in Haaksbergen. Ze hebben passie voor wonen en styling en willen hun klanten telkens verrassen met nieuwe items. In 2014 is COCON interieuradvies opgericht door Lieseth Kormelink, die bekend staat om haar verfijnde smaak en visie op wonen. Ze biedt ook interieuradvies op maat aan. In de winkel van 1974| by COCON vind je de laatste woontrends en accessoires. Ze helpen je graag met stylingadvies en hebben ook een ruim assortiment aan cadeaus voor elke gelegenheid. De winkel is gevestigd in het centrum van Haaksbergen en is makkelijk bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid in de buurt. De openingstijden van de winkel zijn niet vermeld.

Wil je weten wat 1974 by COCON verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 1974 by COCON of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 1974 by COCON? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 1974 by COCON het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar 1974 by COCON reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 1974 by COCON

Bezoekers bekeken ook