Alferink Schilderwerken B.V.

Alferink Schilderwerken B.V. is een Schilder gelegen aan Huurnerhof 7 in Haaksbergen.

Meer informatie over Alferink Schilderwerken B.V. in Haaksbergen

J&J Alferink is een schildersbedrijf opgericht door Johan Alferink, met meer dan 35 jaar ervaring in schilder-, glas-, behang- en spuitwerk. Ze zijn gespecialiseerd in binnen- en buitenwerk, beglazing, behangen en verschillende soorten spuitwerk, evenals het schoonmaken en coaten van daken. Ze bedienen zowel particuliere als zakelijke klanten in de regio's Twente, Achterhoek en Salland, en daarbuiten. Voor vragen of een offerte kunt u contact met hen opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Alferink Schilderwerken B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Alferink Schilderwerken B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Alferink Schilderwerken B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alferink Schilderwerken B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Alferink Schilderwerken B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Alferink Schilderwerken B.V.

Bezoekers bekeken ook