Amber's Hairstyling

Amber's Hairstyling is een Kapper gelegen aan Jacob van Ruysdaelstraat 23 in Haaksbergen.

Meer informatie over Amber's Hairstyling in Haaksbergen

Amber's Hairstyling is een salon waar mensen mooier naar buiten gaan dan dat ze binnenkwamen. Amber is gespecialiseerd in haarverzorging, wenkbrauwen, gellak nagels en het vormen van bruidskapsels. Ze is sinds 2016 eigenaresse van haar eigen kapsalon in Haaksbergen. Amber neemt regelmatig deel aan cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken. Haar assortiment bestaat uit 'organic' producten die zo min mogelijk schadelijke stoffen bevatten en beter zijn voor het milieu. Ze vindt het belangrijk dat haar klanten goede producten kunnen gebruiken tegen een betaalbare prijs. Daarnaast biedt ze ook gelnagels aan in meer dan 80 kleuren, die extra sterk zijn en ongeveer 3 weken goed blijven zitten. Amber's Hairstyling is gevestigd in Haaksbergen en de contactgegevens zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Amber's Hairstyling verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Amber's Hairstyling of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Amber's Hairstyling? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Amber's Hairstyling het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Amber's Hairstyling reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Amber’s Hairstyling

Bezoekers bekeken ook