Arvids

Arvids is een Kapper gelegen aan Eibergsestraat 30 in Haaksbergen.

Meer informatie over Arvids in Haaksbergen

Bij Arvid's salon in Haaksbergen kun je terecht voor verschillende behandelingen. Arvid is een ervaren kapper die op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag aanwezig is. Hij is al zijn hele leven kapper en zijn werk is zijn passie. Jori is ook een kapper in de salon en is aanwezig op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Hij knipt graag lang haar en vindt het leuk om kinderen te knippen en natuurlijk te kleuren. Robin is de derde kapper in het team en is aanwezig op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Hij is vooral gespecialiseerd in herenkapsels en kleuren. De salon hanteert verschillende prijzen voor behandelingen, zoals dames knippen en stylen voor €46,15 en heren knippen en stylen voor €38,80. Je kunt eenvoudig een afspraak maken via de website, telefonisch of per e-mail. De salon is gevestigd aan de Eibergsestraat in Haaksbergen.

Wil je weten wat Arvids verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Arvids of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Arvids? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Arvids het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Arvids reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Arvids

Bezoekers bekeken ook