B&B De Pepper

B&B De Pepper is een Hotel gelegen aan Beckummerweg 48 in Haaksbergen.

Meer informatie over B&B De Pepper in Haaksbergen

Bij De Pepper boerderijkamers in Haaksbergen kunt u genieten van een verblijf op het platteland in comfortabele kamers in een voormalige boerenschuur. Gasten waarderen vooral de comfortabele bedden, de ruime kamers en de rustige omgeving. Er zijn veel wandel- en fietsroutes in de buurt en ook pittoreske dorpjes en winkelcentra zijn makkelijk bereikbaar. De boerderij straalt een gemoedelijke sfeer uit en de eigenaren zijn erg gastvrij. Gasten worden verwend met gratis koffie, cappuccino en zelfs een stuk krentewegge. De prijs voor een overnachting is slechts 40 euro.

Wil je weten wat B&B De Pepper verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B De Pepper of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B De Pepper? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B De Pepper het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar B&B De Pepper reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B De Pepper

Bezoekers bekeken ook