Barbershop Haaksbergen

Barbershop Haaksbergen is een Kapper gelegen aan Doctor Prinsstraat 10 in Haaksbergen.

Meer informatie over Barbershop Haaksbergen in Haaksbergen

Barbershop Haaksbergen is een traditionele barbershop gelegen in het centrum van Haaksbergen. Hier kun je terecht voor de ultieme 'barber experience', waar je je haar professioneel kunt laten knippen, je baard kunt laten trimmen of kunt kiezen voor een authentieke scheerbeurt met een hot towel shave. De openingstijden zijn op maandag van 9:00 tot 18:00 uur, dinsdag van 13:00 tot 18:00 uur, woensdag en donderdag van 9:00 tot 18:00 uur, vrijdag van 9:00 tot 19:00 uur en zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur. Het adres is Doctor Prinsstraat 10, 7481 EV Haaksbergen. Naast het knippen van haren biedt de barbershop ook verschillende andere diensten aan, zoals het waxen van oor- en neusharen, het epileren van wenkbrauwen en het scheren van baarden. Voor meer informatie kun je contact opnemen via 053 573 8831. Bij Barbershop Haaksbergen gaat het niet alleen om het knippen van haren, maar om een volledige ervaring.

Wil je weten wat Barbershop Haaksbergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Barbershop Haaksbergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Barbershop Haaksbergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Barbershop Haaksbergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Barbershop Haaksbergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Barbershop Haaksbergen

Bezoekers bekeken ook