Basic-Fit Haaksbergen Hibbertsstraat

Basic-Fit Haaksbergen Hibbertsstraat is een Sportschool gelegen aan Hibbertsstraat 5 in Haaksbergen.

Meer informatie over Basic-Fit Haaksbergen Hibbertsstraat in Haaksbergen

Sportschool Haaksbergen, gevestigd aan de Hibbertsstraat 5, biedt verschillende lidmaatschappen aan via Basic-Fit. Met deze lidmaatschappen krijg je toegang tot meer dan 230 clubs in Nederland en kun je zowel in de club als thuis trainen met Virtuele Groepslessen (GXR). Daarnaast ontvang je een Basic-Fit App met meer dan 1000 workouts. Het Basic-Fit Sporttas wordt gratis gegeven bij de eerste periode van 4 weken voor €24,99. Het premium lidmaatschap biedt toegang tot alle clubs in Europa, de mogelijkheid om iemand mee te nemen om samen te trainen, 50% korting op Yanga Sports Water, een €20 NXT Level voucher en onbeperkt gebruik van de massagestoelen in de clubs. Dit lidmaatschap kost €29,99 na de eerste periode van 4 weken. Het all-in lidmaatschap omvat een topkwaliteit Smart Bike voor thuis (te huur voor 1 jaar) en een exclusieve Basic-Fit Home App met meer dan 300 fiets workouts. Er zijn ook aanvullende opties om het lidmaatschap aan te passen aan jouw wensen. Daarnaast zijn er Personal Trainers beschikbaar, waaronder Michiel C. Bender en Quinten Wensink. Kortom, Sportschool Haaksbergen biedt verschillende mogelijkheden om fit te worden en er is voor elk wat wils.

Wil je weten wat Basic-Fit Haaksbergen Hibbertsstraat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Basic-Fit Haaksbergen Hibbertsstraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Basic-Fit Haaksbergen Hibbertsstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basic-Fit Haaksbergen Hibbertsstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Basic-Fit Haaksbergen Hibbertsstraat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Basic-Fit Haaksbergen Hibbertsstraat

Bezoekers bekeken ook