Bloesem HSC BSO

Bloesem HSC BSO is een Kinderopvang gelegen aan Scholtenhagenweg 29 in Haaksbergen.

Meer informatie over Bloesem HSC BSO in Haaksbergen

Bloesem Kinderopvang is een lokale, kleinschalige kinderopvang organisatie met vestigingen in Haaksbergen en Enschede. Ze werken met horizontale groepen, waarbij elke groep op leeftijd is ingedeeld en vaste leidsters op vaste dagen werken. Hierdoor is er altijd een vast gezicht aanwezig en heerst er rust op de groepen. De kinderen worden veel buiten beziggehouden in de grote tuin, waar ze kunnen ontdekken en avonturen beleven. Daarnaast gaan ze regelmatig op uitstapjes om de wereld te verkennen. Bloesem Kinderopvang wordt gewaardeerd door ouders vanwege de ruimte buiten, de dieren, de verdeling van de groepen en de lieve en kundige leidsters. Er zijn positieve recensies te lezen van ouders die de kinderopvang een 10 geven. De locaties in Haaksbergen en Enschede hebben beide hun eigen contactgegevens.

Wil je weten wat Bloesem HSC BSO verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bloesem HSC BSO of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bloesem HSC BSO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bloesem HSC BSO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Bloesem HSC BSO reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bloesem HSC BSO

Bezoekers bekeken ook