Bloesem Kinderopvang Haaksbergen

Bloesem Kinderopvang Haaksbergen is een Kinderopvang gelegen aan Molenstraat 72 in Haaksbergen.

Meer informatie over Bloesem Kinderopvang Haaksbergen in Haaksbergen

Bloesem Kinderopvang is een lokale, kleinschalige kinderopvangorganisatie in Haaksbergen en Enschede. Ze werken met horizontale groepen, waarbij er vaste leidsters zijn op vaste dagen. Dit zorgt voor een vertrouwd gezicht en rust voor zowel ouders als kinderen. De kinderen worden veel buiten beziggehouden en kunnen spelen in de grote tuin. Bloesem Kinderopvang heeft positieve recensies van ouders gekregen, waarin wordt benadrukt dat er veel ruimte buiten is, er dieren aanwezig zijn en de medewerkers lief en deskundig zijn. De locatie in Haaksbergen is te vinden op Molenstraat 72-78 en in Enschede op Zuid Esmarkerrondweg 19.

Wil je weten wat Bloesem Kinderopvang Haaksbergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bloesem Kinderopvang Haaksbergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bloesem Kinderopvang Haaksbergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bloesem Kinderopvang Haaksbergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Bloesem Kinderopvang Haaksbergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bloesem Kinderopvang Haaksbergen

Bezoekers bekeken ook