Blokker Haaksbergen

Blokker Haaksbergen is een Winkel huishoudapparatuur gelegen aan Spoorstraat 47 in Haaksbergen.

Meer informatie over Blokker Haaksbergen in Haaksbergen

Bij Blokker Spoorstraat Haaksbergen vind je een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen. Ze hebben onder andere gourmetstellen, bakplaten, tafelgrillen, serviessets, koffiemachines, tosti-ijzers, staafmixers en frituurpannen. Ook hebben ze huishoudelijke apparaten zoals kruimeldieven, stofzuigerzakken, stoomreinigers en thermometers, evenals schoonmaak- en huishoudproducten zoals dweilen, afvalzakken en luchtverfrissers. Daarnaast hebben ze ook producten om het huis opgeruimd te houden, zoals prullenbakken, kledingrekken en opbergdozen. Je kunt naar de winkel gaan en advies krijgen van medewerkers, of je kunt ervoor kiezen om online te bestellen en het thuis te laten bezorgen of gratis op te halen in een van de winkels. Ze hebben ook wekelijkse folderaanbiedingen, kortingsacties en trends en nieuwe producten die je kunt volgen via hun social media kanalen. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat Blokker Haaksbergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokker Haaksbergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokker Haaksbergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokker Haaksbergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Blokker Haaksbergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blokker Haaksbergen

Bezoekers bekeken ook