Boenders De Echte Bakker

Boenders De Echte Bakker is een Bakkerij gelegen aan Spoorstraat 55b in Haaksbergen.

Meer informatie over Boenders De Echte Bakker in Haaksbergen

Echte Bakker Boenders is een bakkerij die ambachtelijk bereid brood en banket aanbiedt. Met behulp van moderne technieken en decennialange kennis en passie worden er elke dag heerlijke verse producten gemaakt. Of het nu gaat om normaal brood en banket of speciale producten voor voedselallergieën en intoleranties, bij Boenders proef je altijd de passie. Naast brood en banket bieden ze ook taarten, gebak, koekjes en bonbons aan, allemaal bereid op ambachtelijke wijze. Je kunt gemakkelijk en snel hun producten bestellen via de webshop. Daarnaast kun je contact opnemen met de bakkerijen in Eibergen en Haaksbergen voor meer informatie.

Wil je weten wat Boenders De Echte Bakker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boenders De Echte Bakker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boenders De Echte Bakker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boenders De Echte Bakker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Boenders De Echte Bakker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boenders De Echte Bakker

Bezoekers bekeken ook