Boerderijcamping De Beek

Boerderijcamping De Beek is een Kampeerterrein gelegen aan Zoddebeekweg 6 in Haaksbergen.

Meer informatie over Boerderijcamping De Beek in Haaksbergen

Op boerderijcamping De Beek in Buurse kunt u genieten van rust en ruimte. De camping is gelegen aan de Zoddebeek en heeft enkele Dexter minikoetjes. De omgeving van Buurse, in het toeristische Twente, biedt prachtige fiets- en wandelmogelijkheden in het buitengebied van Haaksbergen en de natuurgebieden Haaksbergerveen, Buurserzand en Witte Veen. Naast de mooie omgeving, streven ze er ook naar om goede voorzieningen te bieden op de camping. De camping is geopend van 15 maart tot 31 oktober en de boerderijkamers zijn het hele jaar door geopend. Ze houden zich nog steeds aan de Corona basismaatregelen en adviezen. Neem een kijkje op hun website en volg hen op Facebook.

Wil je weten wat Boerderijcamping De Beek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boerderijcamping De Beek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boerderijcamping De Beek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boerderijcamping De Beek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Boerderijcamping De Beek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boerderijcamping De Beek

Bezoekers bekeken ook