Broekhuis Houtbewerking & Meubelrestauratie

Broekhuis Houtbewerking & Meubelrestauratie is een Meubelmakerij gelegen aan Eibergsestraat 173a in Haaksbergen.

Meer informatie over Broekhuis Houtbewerking & Meubelrestauratie in Haaksbergen

Broekhuis Houtbewerking is een ambachtelijk houtbewerkingsbedrijf in Haaksbergen dat zich richt op speciale houtbewerkingen. Ze produceren zowel complete producten als halffabrikaten, plakroedes en kruisroeden. Met meer dan 35 jaar ervaring in de houtbranche en diverse vakdiploma's maken ze hoogwaardige producten van elke gewenste houtsoort en afwerking. Daarnaast hebben ze diverse soorten profiellijsten, plakroedes, kruisroeden, plinten en betimmeringen op voorraad. Wat Broekhuis Houtbewerking speciaal maakt, is dat ze elk product tot in elk detail de benodigde aandacht geven en alle details vooraf duidelijk bespreken met de klant. Ze bieden ook maatwerk, restauratie en reparatie van meubels aan. Het bedrijf levert aan verschillende partijen, waaronder architecten, bouwbedrijven, meubelbedrijven en particulieren.

Wil je weten wat Broekhuis Houtbewerking & Meubelrestauratie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Broekhuis Houtbewerking & Meubelrestauratie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Broekhuis Houtbewerking & Meubelrestauratie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Broekhuis Houtbewerking & Meubelrestauratie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Broekhuis Houtbewerking & Meubelrestauratie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Broekhuis Houtbewerking & Meubelrestauratie

Bezoekers bekeken ook