Brood en Banket Marcel Spikker V.O.F.

Brood en Banket Marcel Spikker V.O.F. is een Bakkerij gelegen aan Jonkheer von Heijdenstraat 36 in Haaksbergen.

Meer informatie over Brood en Banket Marcel Spikker V.O.F. in Haaksbergen

Bij Marcel Spikker Brood & Banket in Haaksbergen kunt u kiezen uit vijftig à zestig heerlijke soorten brood, waarvan het traditionele trio wit, bruin en volkoren natuurlijk altijd verkrijgbaar is. Daarnaast heeft de bakkerij een specialiteit in banket en lekkernijen zoals gebak, chocolade en krentenwegge. Het brood en banket worden dagelijks vers bereid in de eigen bakkerij, waarbij kwaliteit en service gegarandeerd worden. Niet alleen particulieren kunnen hier terecht, maar ook bedrijven voor lunch, traktaties en andere feestelijke gelegenheden. De bekende krentenwegge van Bakkerij Spikker wordt in de hele regio gewaardeerd. Kom langs bij de bakkerij aan de Jonkheer von Heijdenstraat en laat u verrassen door de ambachtelijke en creatieve smaakcombinaties.

Wil je weten wat Brood en Banket Marcel Spikker V.O.F. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brood en Banket Marcel Spikker V.O.F. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brood en Banket Marcel Spikker V.O.F.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brood en Banket Marcel Spikker V.O.F. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Brood en Banket Marcel Spikker V.O.F. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brood en Banket Marcel Spikker V.O.F.

Bezoekers bekeken ook