Broodbode Haaksbergen

Broodbode Haaksbergen is een Broodjeswinkel gelegen aan Veldmaterstraat 65B in Haaksbergen.

Meer informatie over Broodbode Haaksbergen in Haaksbergen

Bij de Broodbode kun je genieten van de lekkerste huisgemaakte broodjes, zoals de Weekspecial Pulled Chicken met srirachamayonaise, taugé en gebakken uitjes. Je kunt de belegde broodjes bestellen en laten bezorgen als je voor 11 uur bestelt. Naast broodjes bieden ze ook salades, zoetigheden en gezonde smoothies aan. De Broodbode heeft 11 vestigingen in 7 steden in Oost-Nederland en bezorgt ook in deze plaatsen. Daarnaast kun je ook een lunchbon cadeau geven, die bij alle vestigingen ingeleverd kan worden. Op de nieuwe menukaart staat ook een heerlijk nieuw drankje, de Coco Mango Smoothie. De Broodbode staat voor kwaliteit en maakt alles zelf, zelfs het brood. Ze gebruiken het beste meel, water en desem en bakken het brood in een steenoven. Kortom, bij de Broodbode draait alles om homemade happiness!

Wil je weten wat Broodbode Haaksbergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Broodbode Haaksbergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Broodbode Haaksbergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Broodbode Haaksbergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Broodbode Haaksbergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Broodbode Haaksbergen

Bezoekers bekeken ook