Cafetaria Damen

Cafetaria Damen is een Cafetaria gelegen aan Veldmaterstraat 65 in Haaksbergen.

Meer informatie over Cafetaria Damen in Haaksbergen

Damen's is een bekende cafetaria in Haaksbergen, de Veldmaat, die al meer dan 50 jaar bestaat. Ze bieden naast reguliere patat en snacks ook zelfgemaakte specialiteiten zoals gehaktballen, schnitzels, saté, shoarma en sjaslick. Alle vleesgerechten worden in hun eigen keuken gemaakt en bereid, wat hen onderscheidt van andere cafetaria's. Daarnaast hebben ze ook speciale gerechten zoals de Schnitzel Hawaï, het Halve Haan menu en de Broodje XL Burger. Als je vaak bij Damen's komt, kun je sparen voor korting op je bestelling. Bij elke € 5,- die je besteedt, krijg je een stempel op je stempelkaart en bij een volle kaart ontvang je € 5,- korting. Je kunt de afhaalkaart downloaden of bij de cafetaria zelf vragen. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 11:30 tot 20:00 uur, behalve op woensdag. Op zondag is de cafetaria gesloten vanwege vakantie. Je kunt contact opnemen met Damen's via de Veldmaterstraat 65 in Haaksbergen, telefoonnummer 053 572 1547 of via e-mail cafetariadamen@gmail.com.

Wil je weten wat Cafetaria Damen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria Damen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria Damen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria Damen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Cafetaria Damen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria Damen

Bezoekers bekeken ook