Camping de Leemkoel

Camping de Leemkoel is een Kampeerterrein gelegen aan Wargerinksweg 30 in Haaksbergen.

Meer informatie over Camping de Leemkoel in Haaksbergen

Camping de Leemkoel is een prachtige camping gelegen in Buurse, Haaksbergen. De camping bevindt zich in het natuur gebied "het Witte Veen" en biedt talloze mogelijkheden voor wandelen en fietsen door veengebieden, heidevelden, zandverstuivingen en bosgebieden. Natuurreservaten zoals het Buurserzand, Haaksberger- en Buurserveen, Lankheter- en Assinkbos, Witte Veen en Stepelerveld zijn allemaal in de buurt. Op warme dagen kunnen gasten verkoeling zoeken in de nabijgelegen Buursebeek of recreatieplas "het Rutbeek". De camping is vooral geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, met goed onderhouden speelgelegenheden en sportvelden. Er worden ook verschillende activiteiten georganiseerd voor zowel jong als oud. De camping is een ideale uitvalsbasis om het grensgebied tussen Twente en Duitsland te verkennen. De kampeerplekken zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten en de wasgelegenheid wordt aangepast aan de laatste eisen. Kortom, camping de Leemkoel is een geweldige plek om te recreëren in de prachtige omgeving van Twente.

Wil je weten wat Camping de Leemkoel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping de Leemkoel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping de Leemkoel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping de Leemkoel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Camping de Leemkoel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping de Leemkoel

Bezoekers bekeken ook