Camping De Veldscholte

Camping De Veldscholte is een Kampeerterrein gelegen aan Camping aan doodlopende zandweg:, Meijersgaardenweg, Bosgaarderweg 20 in Haaksbergen.

Meer informatie over Camping De Veldscholte in Haaksbergen

Camping De Veldscholte is een oase van rust, ruimte en natuur. Gelegen in een prachtige bosrijke omgeving, biedt de camping 42 ruime staanplaatsen met verharde voortent plekken en een apart tentenveld. De sanitaire voorzieningen zijn uitstekend, met aparte afdelingen voor dames en heren. De camping is ideaal gelegen op loopafstand van het kerkdorp Buurse en sluit goed aan op het fietsroute- en mountainbikenetwerk. Ook zijn er veel plaatselijke wandelroutes beschikbaar. De camping is minder geschikt voor gezinnen met kleine kinderen, omdat er geen speeltoestellen zijn. In de omgeving van de camping vindt u prachtige bossen en heidevelden, zoals Buurserzand, Haaksbergerveen, Witte Veen en Aamsveen. Kortom, Camping De Veldscholte is een paradijs voor natuurliefhebbers die op zoek zijn naar rust en ruimte. U kunt uw boeking online of per mail doorgeven en we verwelkomen u graag op deze mooie camping in Buurse. De camping biedt verschillende faciliteiten, zoals goed verzorgd sanitair, ruime kampeerplaatsen met stroomvoorziening en verharde voortentplekken, gratis WiFi, een overdekte fietsenstalling, fiets- en mountainbikeverhuur, verse broodjes, een infohoek en een algemeen gebruikte bolderkar. Parkeren is mogelijk op de ruime centraal gelegen parkeerplaats.

Wil je weten wat Camping De Veldscholte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping De Veldscholte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping De Veldscholte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping De Veldscholte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Camping De Veldscholte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping De Veldscholte

Bezoekers bekeken ook