Camping Scholtenhagen

Camping Scholtenhagen is een Kampeerterrein gelegen aan Scholtenhagenweg 30 in Haaksbergen.

Meer informatie over Camping Scholtenhagen in Haaksbergen

Op Camping Scholtenhagen in Twente kunt u genieten van een heerlijke vakantie. De camping biedt tal van voorzieningen, zoals een subtropisch zwembad, een terras met uitzicht op de speeltuin en animatie in de schoolvakanties. U kunt hier kamperen op ruime plaatsen omgeven door natuur of overnachten in luxe villatenten met eigen sanitair. Ook is er een speciale camperplaats beschikbaar. In de omgeving kunt u fietsen, wandelen, de steden Enschede en Almelo ontdekken, of de grens oversteken naar Duitsland voor cultuur, winkelen of natuur. Ook op de camping zelf is er genoeg te doen, zoals deelnemen aan activiteiten georganiseerd door het animatieteam of lekker eten in het restaurant. Kortom, op Camping Scholtenhagen zult u zich direct thuis voelen en een unieke vakantie ervaren.

Wil je weten wat Camping Scholtenhagen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping Scholtenhagen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping Scholtenhagen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping Scholtenhagen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Camping Scholtenhagen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping Scholtenhagen

Bezoekers bekeken ook