Captain Jack

Captain Jack is een Restaurant gelegen aan Broekheurnerweg 27 in Haaksbergen.

Meer informatie over Captain Jack in Haaksbergen

In de herfst- en wintermaanden is Captain Jack Restaurant geopend op vrijdag, zaterdag en zondag. Het restaurant heeft een gezellige sfeer, zowel op het terras bij de beek in de zomer als bij de open haard in de winter. De menukaart biedt diverse opties, waaronder broodjes, uitsmijters en tosti's. Daarnaast is er een à la carte kaart met verse groenten uit de eigen biologische tuin. De hoofdgerechten worden geserveerd met garnituur uit de biologische moestuin. De keukenploeg staat klaar om heerlijke gerechten te bereiden voor lunch, diner en kindermenu's. Ook zijn er drankjes verkrijgbaar. Het restaurant heeft een eigen bio-tuin waar groenten rechtstreeks van het land op het bord komen. Er wordt gewerkt met verse en kwalitatieve ingrediënten. Captain Jack biedt ook een BBQ-arrangement aan, inclusief drankjes, voor groepen van 20 personen of meer. Daarnaast kunnen gasten genieten van fietsroutes in de omgeving. Het restaurant is gelegen aan de Broekheurnerweg 27 in Buurse en is dagelijks geopend vanaf 11:00 uur, behalve op maandag t/m donderdag in de herfst- en wintermaanden. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Captain Jack verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Captain Jack of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Captain Jack? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Captain Jack het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Captain Jack reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Captain Jack

Bezoekers bekeken ook