Ch. Ind. Sp. Rest. Kota Radja

Ch. Ind. Sp. Rest. Kota Radja is een Chinees restaurant gelegen aan Eibergsestraat 68 in Haaksbergen.

Meer informatie over Ch. Ind. Sp. Rest. Kota Radja in Haaksbergen

Kota Radja is een Chinees-Indisch restaurant dat op zoek is naar een parttime keukenhulp vanaf 18 jaar. Ze bieden traditionele Chinese en Indische maaltijden aan die op een eeuwenoude kooktechniek worden bereid. Het restaurant is gezellig en biedt specialiteiten uit de Kantonese en Sze Chuen keuken. Ze hebben ook catering- en partydiensten waarbij ze buffetten gratis op locatie bezorgen. Je kunt zelf het buffet kiezen en uitbreiden met verschillende gerechten, zoals vijfkruiden rolletjes en krokante garnalen pakketjes. Daarnaast biedt Kota Radja ook geschenkbonnen aan die in het restaurant en voor afhaalgerechten kunnen worden ingeleverd.

Wil je weten wat Ch. Ind. Sp. Rest. Kota Radja verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ch. Ind. Sp. Rest. Kota Radja of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ch. Ind. Sp. Rest. Kota Radja? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ch. Ind. Sp. Rest. Kota Radja het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Ch. Ind. Sp. Rest. Kota Radja reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ch. Ind. Sp. Rest. Kota Radja

Bezoekers bekeken ook