CHANTiNO

CHANTiNO is een Kledingwinkel gelegen aan Markt 1 in Haaksbergen.

Meer informatie over CHANTiNO in Haaksbergen

Voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden en gratis verzenden vanaf €100,-. Dit zijn de belangrijkste feiten die we kunnen halen uit de tekst hierboven. Daarnaast is er een nieuwe collectie beschikbaar met verschillende trendy items, zoals jurken, truien, broeken, blouses en vesten. Er zijn ook specifieke items genoemd, zoals de Jurk 01-609089-310 Phantom Yaya, Trui 01-000288-310 Phantom Yaya en Cowboylaars Khaki 9620A. De contactgegevens zijn ook vermeld, inclusief het e-mailadres en telefoonnummer van de klantenservice, evenals het adres van de winkel in Haaksbergen. De openingstijden zijn ook opgenomen. Ten slotte wordt er aangeraden om CHANTiNO Haaksbergen te volgen op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste collectie.

Wil je weten wat CHANTiNO verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CHANTiNO of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CHANTiNO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CHANTiNO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar CHANTiNO reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CHANTiNO

Bezoekers bekeken ook