Chinees-Indisch Restaurant Peking

Chinees-Indisch Restaurant Peking is een Chinees restaurant gelegen aan Molenstraat 18 in Haaksbergen.

Meer informatie over Chinees-Indisch Restaurant Peking in Haaksbergen

Welkom bij het Chinees Indisch Kantonees Specialiteiten restaurant Peking in Haaksbergen. Op de website vindt u alle informatie die u nodig heeft, zoals onze menu's, openingstijden en contactgegevens. U kunt bij ons terecht voor vragen, reserveringen en bestellingen. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 16:00 tot 20:30 uur, op vrijdag en in het weekend zijn we geopend van 12:00 tot 21:00 uur. Op feestdagen zijn wij ook geopend van 12:00 tot 21:00 uur. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 053-5722798 of via e-mail op info@pekinghaaksbergen.nl. Ons adres is Molenstraat 18, 7481 GM Haaksbergen.

Wil je weten wat Chinees-Indisch Restaurant Peking verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chinees-Indisch Restaurant Peking of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chinees-Indisch Restaurant Peking? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chinees-Indisch Restaurant Peking het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Chinees-Indisch Restaurant Peking reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chinees-Indisch Restaurant Peking

Bezoekers bekeken ook