Christengemeente Joshua

Christengemeente Joshua is een Kerk gelegen aan Uitterhoevestraat 7 in Haaksbergen.

Meer informatie over Christengemeente Joshua in Haaksbergen

De Christengemeente Joshua is vernoemd naar Jezus, wiens naam in het Grieks is afgeleid van de Hebreeuwse naam Joshua. De naam Joshua betekent "Redding" of "De Heer redt". De gemeente gelooft dat gebed het fundament is waarop God de gemeente bouwt en hecht hier veel waarde aan. Op zondagochtend is er oppas- en kinderdienst en iedereen is welkom in de gemeente, waar je jezelf mag zijn, alles mag delen en twijfels mag hebben. God heeft jou al gevonden en wil graag een relatie met je hebben, net zoals twee verliefde mensen graag contact willen. De contactgegevens van de gemeente zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Christengemeente Joshua verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Christengemeente Joshua of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Christengemeente Joshua? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christengemeente Joshua het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Christengemeente Joshua reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Christengemeente Joshua

Bezoekers bekeken ook