CTI Haaksbergen

CTI Haaksbergen is een Tandarts gelegen aan Twijnerstraat 24 in Haaksbergen.

Meer informatie over CTI Haaksbergen in Haaksbergen

Het Centrum voor Tandheelkundige Implantologie in Haaksbergen is een erkend specialist op het gebied van tandheelkundige implantologie. Ze begrijpen dat een natuurlijk en mooi gebit waardevol is en kunnen helpen bij problemen zoals een loszittend kunstgebit of ontbrekende tanden of kiezen. Een implantaat, een kunstwortel, kan hierbij uitkomst bieden. Het implantaat zorgt ervoor dat uw gebit er weer mooi uitziet en houdt indien nodig uw kunstgebit goed op zijn plek. Het Centrum voor Tandheelkundige Implantologie in Haaksbergen is onderdeel van de Nederlandse Kliniek voor Orale Implantologie (NKOI), een instelling gespecialiseerd in orale implantologie. NKOI verzorgt implantologische zorg vanuit meerdere vestigingen in Nederland.

Wil je weten wat CTI Haaksbergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CTI Haaksbergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CTI Haaksbergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CTI Haaksbergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar CTI Haaksbergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CTI Haaksbergen

Bezoekers bekeken ook