Danifleur

Danifleur is een Bloemist gelegen aan Doctor Prinsstraat 4-6 in Haaksbergen.

Meer informatie over Danifleur in Haaksbergen

Bestel nu een boeket bloemen vanaf € 19,95. Er zijn verschillende opties beschikbaar, zoals het boeket "Bont geplukt" vanaf € 19,95, het boeket "Mooi gebaar" vanaf € 22,50, en het boeket "Bloemenweelde" vanaf € 25,95. Daarnaast zijn er ook speciale boeketten zoals "Voor jou" vanaf € 24,95, "Gewoon bijzonder" vanaf € 29,95, en "Vaasverrassing bont" vanaf € 16,95. Voor de liefhebbers van rozen is er het boeket "Kleurrijke rozen" vanaf € 39,95. Voor een wat luxer boeket is er het boeket "Subliem" vanaf € 51,50 en het boeket "Stijlvol met Bottega" vanaf € 70,95. Er zijn ook boeketten met een speciale boodschap, zoals "Cadeau voor jou" vanaf € 31,90 en "Blij met jou" vanaf € 64,95. Tot slot zijn er ook boeketten met specifieke bloemen, zoals het boeket "Fleurig pastel" vanaf € 38,95 en het boeket "Gerbera geluk" vanaf € 22,50.

Wil je weten wat Danifleur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Danifleur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Danifleur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danifleur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Danifleur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Danifleur

Bezoekers bekeken ook