De Kornuiten

De Kornuiten is een Restaurant gelegen aan Markt 2 in Haaksbergen.

Meer informatie over De Kornuiten in Haaksbergen

Bij De Kornuiten in Haaksbergen kunt u de hele dag genieten van eten en drinken. Tussen 11:00 en 16:00 kunt u bij ons terecht voor lunch en 's avonds is de keuken geopend van 17:00 tot 21:00 voor het diner. Als u liever wilt borrelen, hebben wij een uitgebreide drankkaart en lekkere snacks. Ons gastvrije personeel zal er alles aan doen om u te laten genieten. U kunt ons vinden op Markt 2 in Haaksbergen en voor reserveringen en vragen kunt u tijdelijk bellen naar ons andere nummer: 06 - 33 99 83 19. Met vriendelijke groet, het Team van de Kornuiten.

Wil je weten wat De Kornuiten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Kornuiten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Kornuiten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kornuiten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar De Kornuiten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Kornuiten

Bezoekers bekeken ook