De Nachtegaal B.V.

De Nachtegaal B.V. is een Restaurant gelegen aan Hengelosestraat 83 in Haaksbergen.

Meer informatie over De Nachtegaal B.V. in Haaksbergen

Bij De Nachtegaal kunt u genieten van ouderwets gezellig tafelen in een sfeervol restaurant. Ze bieden zakelijke lunches, à la carte diners en maatwerk voor feesten en evenementen. Het restaurant heeft ook een groot terras waar u kunt genieten van de bosrijke omgeving en er is een speeltuin voor kinderen. Daarnaast kunnen alle gerechten op verzoek glutenvrij geserveerd worden. Het menu bestaat uit verse ingrediënten en er zijn ook vegetarische opties beschikbaar. Gasten hebben positieve ervaringen met het eten en de service van De Nachtegaal. Het restaurant is gesloten op maandag en dinsdag, maar telefonisch bereikbaar. Op alle andere dagen zijn ze geopend vanaf 12:00 uur. Voor reserveringen kunt u bellen naar het telefoonnummer dat vermeld staat op hun website.

Wil je weten wat De Nachtegaal B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Nachtegaal B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Nachtegaal B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Nachtegaal B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar De Nachtegaal B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Nachtegaal B.V.

Bezoekers bekeken ook