Den Broam

Den Broam is een Accomodatie gelegen aan Alsteedseweg 73 in Haaksbergen.

Meer informatie over Den Broam in Haaksbergen

Verscholen in het bos buiten Buurse ligt Natuurvriendenhuis Den Broam. Het huis biedt accommodatie in de vorm van een doe-het-zelf hotel met een- en tweepersoonskamers, familiekamers, Broamhutten en tipi's. Gasten kunnen ook kamperen op het trekkersveld. Het huis heeft gemeenschappelijke ruimtes zoals een keuken, eetzaal en tuinkamer waar gasten makkelijk contact kunnen maken met andere gasten. Het terrein rondom het huis heeft terrassen en een belevingsbos met natuurlijke speelruimte voor kinderen. De Buurserbeek stroomt achter het huis. Den Broam is ideaal gelegen voor fietsers, wandelaars, vogelaars en natuurfotografen vanwege de prachtige natuur in de omgeving. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals midweken met verschillende thema's. Informatie en reserveringen kunnen worden verkregen bij Natuurvriendenhuis Den Broam. In 2023 kunnen Nivon-leden 2 kinderen tot 15 jaar gratis meenemen. Alle gasten moeten toeristenbelasting betalen.

Wil je weten wat Den Broam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Den Broam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Den Broam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Den Broam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Den Broam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Den Broam

Bezoekers bekeken ook