Desentis

Desentis is een Internetmarketing gelegen aan Hibbertsstraat 9 in Haaksbergen.

Meer informatie over Desentis in Haaksbergen

Mijn naam is Wout Natter en ik bied advies en ondersteuning op het gebied van ICT en internet voor ZZP'ers en MKB'ers. Of je nu een probleem hebt op dit gebied of geen tijd hebt om het uit te zoeken, ik help je graag op de juiste weg. Daarnaast help ik je ook bij het evalueren van je huidige situatie en het voorbereiden op de toekomst. Als je niet tevreden bent met de huidige situatie of efficiënter wilt werken, kunnen we samen de mogelijkheden bekijken. Het proces om resultaat te behalen bestaat uit vier eenvoudige stappen. Eerst praten we over jouw bedrijf en wat je wilt bereiken, daarna stel ik je vragen om je aan het denken te zetten en richting te kunnen bepalen. Vervolgens krijg je een overzicht van mogelijke verbeteringen en tot slot gaan we op weg naar het gewenste resultaat. Ik geef je niet alleen tips, maar kan je ook helpen om zaken te realiseren. Het is geen eenmalig project, maar een proces dat we samen ingaan. Als je meer wilt weten over mijn opleiding en vorige werkervaring, kun je mijn LinkedIn-profiel bekijken. Neem gerust contact met me op om vrijblijvend kennis te maken en te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Wil je weten wat Desentis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Desentis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Desentis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Desentis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Desentis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Desentis

Bezoekers bekeken ook