Diana's Hair

Diana's Hair is een Kapper gelegen aan Vinkstraat 1 in Haaksbergen.

Meer informatie over Diana's Hair in Haaksbergen

Diana's Hair is een kapsalon in Haaksbergen, opgericht door Diana Jansen. Voordat ze haar eigen salon opende, werkte ze 15 jaar bij Ad Peters in Apeldoorn, een van de topkappers van Nederland. Diana heeft zich gespecialiseerd en veel ervaring opgedaan, wat heeft bijgedragen aan het succes van haar salon. Ze werkt onder andere met producten van L'Oréal Paris en als een product niet in de salon aanwezig is, bestelt ze het graag voor de klant. Diana's Hair is sinds 2010 gevestigd in Haaksbergen en trekt klanten uit heel Nederland. De salon biedt verschillende diensten aan, zoals kleuren en advies over het haar, en er is altijd tijd voor persoonlijke aandacht en gezelligheid. Bovendien kunnen klanten de producten die tijdens de behandeling worden gebruikt, ook kopen in de salon. Voor een afspraak kan er gebeld worden naar het telefoonnummer 053 573 84 88 of gemaild worden naar Diana Jansen.

Wil je weten wat Diana's Hair verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Diana's Hair of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Diana's Hair? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Diana's Hair het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Diana's Hair reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Diana’s Hair

Bezoekers bekeken ook