Dijkhuis Meubels B.V.

Dijkhuis Meubels B.V. is een Meubelmakerij gelegen aan Afhaaladres:, Twijnerstraat 16 in Haaksbergen.

Meer informatie over Dijkhuis Meubels B.V. in Haaksbergen

Dijkhuis Meubels B.V. is gespecialiseerd in het maken en leveren van meubels van steigerhout. Ze bieden op maat gemaakte meubelcreaties voor zowel binnen als buiten, voor zowel particulieren als ondernemers. Ze zijn ook gespecialiseerd in winkelinrichting, projectinrichting en café- of barinrichting. Op hun website laten ze verschillende modellen steigerhouten meubelen zien. Daarnaast hebben ze een showroom waar klanten de meubels kunnen bekijken en advies kunnen krijgen. Door hun jarenlange ervaring en grote productiehal kunnen ze meubels van topkwaliteit leveren tegen scherpe prijzen. Steigerhouten meubels zijn de laatste jaren erg populair geworden en Dijkhuis Meubels speelt daarop in door een breed assortiment aan te bieden.

Wil je weten wat Dijkhuis Meubels B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dijkhuis Meubels B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dijkhuis Meubels B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dijkhuis Meubels B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Dijkhuis Meubels B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dijkhuis Meubels B.V.

Bezoekers bekeken ook