Dijkstra Plastics B.V.

Dijkstra Plastics B.V. is een Fabrikant gelegen aan Industriestraat 30-34 in Haaksbergen.

Meer informatie over Dijkstra Plastics B.V. in Haaksbergen

Dijkstra Plastics is een van de grootste producenten van kunststof emmers voor zowel de food- als non-food industrie. Met bijna 50 jaar ervaring leveren zij duurzame verpakkingsemmers voor verschillende toepassingen. Het bedrijf maakt gebruik van innovatieve productieprocessen en hoogwaardig 100% recyclebaar kunststof. Met een passievol team zorgen zij ervoor dat de kunststof emmers de perfecte oplossing zijn voor de verpakkingsbehoefte van hun klanten. Dijkstra Plastics hanteert een bedrijfscultuur van leverbetrouwbaarheid, klantvriendelijkheid, snelheid en servicegerichtheid. Daarnaast zijn ze gecertificeerd volgens de BRCGS-standaard voor voedselveiligheid en de FSSC 22000-standaard voor voedselveiligheid en kwaliteit. Deze normen zorgen voor hygiëne en voedselveiligheidseisen voor de voedselverwerkende bedrijven die aan de Retailsector leveren.

Wil je weten wat Dijkstra Plastics B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dijkstra Plastics B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dijkstra Plastics B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dijkstra Plastics B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Dijkstra Plastics B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dijkstra Plastics B.V.

Bezoekers bekeken ook