Dion Hair

Dion Hair is een Kapper gelegen aan Molenstraat 53 in Haaksbergen.

Meer informatie over Dion Hair in Haaksbergen

Dion Hair is een kapsalon die al 30 jaar bezig is met het vak en verschillende specialiteiten heeft, waaronder Curl Systems en het knippen van krullen met een speciale techniek en scharen. Ze streven naar perfectie, creativiteit en service, waarbij de klant altijd voorop staat. Onlangs hebben ze een nieuwe techniek ontwikkeld om haar meer volume te geven, geïnspireerd door de principes van de zwaartekracht. Na het perfectioneren van de kniptechniek, kunnen ze dit nu presenteren als een uitvinding van Dion Hair. Naast kappersproducten en haarmode verkopen ze vooral zelfvertrouwen. Ze bieden verschillende knip- en kleurbehandelingen aan voor zowel dames als heren, evenals omvormingen en de Curlsys krullenknipmethode. Daarnaast bieden ze ook het Opti Skin haaropvullingsoplossing en een V.I.P-abonnement waarbij klanten een jaar lang zo vaak naar de kapper kunnen gaan als ze willen. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Dion Hair.

Wil je weten wat Dion Hair verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dion Hair of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dion Hair? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dion Hair het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Dion Hair reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dion Hair

Bezoekers bekeken ook