Eetcafé - Cafetaria - Zalencentrum - Dwars

Eetcafé - Cafetaria - Zalencentrum - Dwars is een Cafetaria gelegen aan Goorsestraat 219 in Haaksbergen.

Meer informatie over Eetcafé - Cafetaria - Zalencentrum - Dwars in Haaksbergen

In het oud-Hollands ingerichte bruine eetcafé kunt u genieten van een informele sfeer en authentieke inrichting. Daarnaast is er een deels overdekt terras waar u kunt genieten van speciaalbieren, wijnen en gerechten. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar voor feestjes en evenementen. Er is ook regelmatig live muziek en er wordt gezocht naar een nieuwe collega. Op vrijdag 20 oktober is er een pubquiz. Daarnaast zijn er heerlijke buffetten, zoals een broodjesbuffet en een verrassingsbuffet. Het eetcafé is gevestigd in Haaksbergen en heeft openingstijden voor de cafetaria en het eetcafé. U kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties en ontwikkelingen.

Wil je weten wat Eetcafé - Cafetaria - Zalencentrum - Dwars verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafé - Cafetaria - Zalencentrum - Dwars of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafé - Cafetaria - Zalencentrum - Dwars? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafé - Cafetaria - Zalencentrum - Dwars het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Eetcafé - Cafetaria - Zalencentrum - Dwars reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafé – Cafetaria – Zalencentrum – Dwars

Bezoekers bekeken ook