Eetcafé en zalen Winkelman

Eetcafé en zalen Winkelman is een Restaurant gelegen aan Broekheurnerweg 52 in Haaksbergen.

Meer informatie over Eetcafé en zalen Winkelman in Haaksbergen

Bij Winkelman vindt er op 17 november een culinair feest plaats met een 4-gangen wilddiner. U kunt telefonisch reserveren voor dit diner. Het menu bestaat uit een amuse, eendenrillette als voorgerecht, wildbouillon als soep, een hoofdgerecht van hert en wildzwijn, en als nagerecht kastanje bavarois. Familie Winkelman nodigt iedereen uit om langs te komen en het zelf te ervaren. Verder beschikt Winkelman over verschillende zalen die geschikt zijn voor feesten en partijen, en bieden ze catering op maat aan. Daarnaast hebben ze een apart eetgedeelte waar gasten kunnen genieten van eigengemaakte gerechten. Het eetcafé heeft ervaren bediening en biedt ook de mogelijkheid om op het terras te eten. Voor een snelle hap kunnen gasten terecht bij Cafetaria Winkelman. De contactgegevens van Winkelman zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Eetcafé en zalen Winkelman verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafé en zalen Winkelman of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafé en zalen Winkelman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafé en zalen Winkelman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Eetcafé en zalen Winkelman reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafé en zalen Winkelman

Bezoekers bekeken ook