Eetsalon Menzing en IJssalon Menotti

Eetsalon Menzing en IJssalon Menotti is een Restaurant gelegen aan Eibergsestraat 23 in Haaksbergen.

Meer informatie over Eetsalon Menzing en IJssalon Menotti in Haaksbergen

In mei 1974 opende de familie Menzing Eetsalon Menzing in Haaksbergen. Na verschillende verbouwingen is de eetsalon nog steeds een veelzijdig bedrijf met lekker en betaalbaar eten. Het interieur is sfeervol en comfortabel en het food-concept is modern. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, zowel wat betreft producten als medewerkers. De zaak is schoon en hygiënisch en de bediening is snel en vriendelijk. Naast friet en snacks biedt Eetsalon Menzing ook broodjes, beefburgers, frietmenu's en maaltijdsalades aan. Als u hard heeft gewerkt, gewinkeld heeft in Haaksbergen of een flinke wandeling of fietstocht heeft gemaakt, kunt u uzelf trakteren op een gezonde lunch, tussendoortje of maaltijd bij Eetsalon Menzing. Vergeet ook niet een bezoekje te brengen aan IJssalon Menotti. U bent van harte welkom!

Wil je weten wat Eetsalon Menzing en IJssalon Menotti verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetsalon Menzing en IJssalon Menotti of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetsalon Menzing en IJssalon Menotti? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetsalon Menzing en IJssalon Menotti het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Eetsalon Menzing en IJssalon Menotti reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetsalon Menzing en IJssalon Menotti

Bezoekers bekeken ook