EMMSS - Beauty & Pedicure

EMMSS - Beauty & Pedicure is een Schoonheidssalon gelegen aan Aert van Nesstraat 2 in Haaksbergen.

Meer informatie over EMMSS - Beauty & Pedicure in Haaksbergen

EMMSS is een beauty- en pedicuresalon gevestigd in Haaksbergen. Eigenaresse Emma Oude Weernink heeft altijd al interesse gehad in cosmetische verzorging en is trots op haar salon die ze enkele jaren geleden heeft geopend. Na het afronden van haar opleiding tot schoonheidsspecialiste en pedicure heeft ze ook verschillende certificaten behaald voor huidverbetering, nagelstyling en visagie. Emma blijft zichzelf ontwikkelen door trainingen te volgen en op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en trends. Ze is trots op haar goedlopende salon en staat altijd klaar om haar klanten te helpen met passende behandelingen. Mocht je interesse hebben in een behandeling of vragen hebben, neem dan gerust contact op met Emma.

Wil je weten wat EMMSS - Beauty & Pedicure verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van EMMSS - Beauty & Pedicure of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij EMMSS - Beauty & Pedicure? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je EMMSS - Beauty & Pedicure het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar EMMSS - Beauty & Pedicure reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. EMMSS – Beauty & Pedicure

Bezoekers bekeken ook