Aanvraag vergunning voor het plaatsen van een tijdelijke unit inzake kinderdagverblijf, Aaftinksweg 7, 7481VV Haaksbergen

DeHaaksbergengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor het plaatsen van een tijdelijke unit inzake kinderdagverblijf, Aaftinksweg 7, 7481VV Haaksbergen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 19 december 2023 heeft gemeente Haaksbergen een aanvraag voor een Omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het plaatsen van een tijdelijke unit inzake kinderdagverblijf op locatie Aaftinksweg 7, 7481VV Haaksbergen. Het betreft de volgende activiteit(en): •het bouwen van een bouwwerk •handelen in strijd met de ruimtelijke regels De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-00001487. Procedure De Aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt gemeente Haaksbergen een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met zes weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Inzien / afspraak maken Wilt u de aanvraag inzien? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch via (053) 573 45 67. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website onder het kopje “dossiers inzien”.

 

Onderwerp: bouwvergunningomgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deHaaksbergengids.nl op 26-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Haaksbergen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deHaaksbergengids.nl
Redactie deHaaksbergengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Haaksbergen
  2. f61aa49ae0c2e964456be1c98d6bec8f

Gerelateerde berichten