Toestemming voor het aanvragen van brandcompartimenteringswijziging en overige wijzigingen, Bouwstraat 18, 7483PA Haaksbergen

DeHaaksbergengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Toestemming voor het aanvragen van brandcompartimenteringswijziging en overige wijzigingen, Bouwstraat 18, 7483PA Haaksbergen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

gemeente Haaksbergen heeft op 12 december 2023 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z2023-00001247 voor een Omgevingsvergunning voor het aanvragen van brandcompartimenteringswijziging en overige wijzigingen op de locatie Bouwstraat 18, 7483PA Haaksbergen. De vergunning is verleend. Het besluit betreft de volgende activiteiten: •wijziging van een milieubelastende activiteit •het bouwen van een bouwwerk Inzage Het besluit en de bijbehorende stukken liggen ter inzage op het gemeentehuis. Wilt u deze inzien? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch via (053) 573 45 67. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website onder het kopje “dossiers inzien”. Beroep instellen Door het instellen van beroep wordt de werking van de vergunning niet geschorst. Daarvoor dient naast het indienen van een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening (in tweevoud) te worden ingediend bij de voorzieningenrechter. Zowel een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening (in tweevoud) moeten worden ingediend bij de Rechtbank Overijssel, Bestuursrecht Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Wij wijzen u er op dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

 

Onderwerp: bouwvergunningmilieuvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deHaaksbergengids.nl op 16-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Haaksbergen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deHaaksbergengids.nl
Redactie deHaaksbergengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Haaksbergen
  2. ff3478f4c64292db2b4227d6a760d921

Gerelateerde berichten