Fieten Olie

Fieten Olie is een Tankstation gelegen aan Goorsestraat 116 in Haaksbergen.

Meer informatie over Fieten Olie in Haaksbergen

Bij Fieten Olie kunt u niet alleen terecht voor advies over welke olie geschikt is voor uw voertuig, maar ook voor het aanvragen van een tank- en laadpas. Deze pas biedt vele voordelen en kost slechts €5 per jaar. Daarnaast levert Fieten Olie ook brandstoftanks en bijbehorende onderdelen. Voor bedrijven en instellingen is er de tank- en laadpas, waarmee voordelig getankt kan worden bij alle Fieten Olie tankstations en de auto opgeladen kan worden bij een van de 450.000 laadpunten in Europa. Er zijn in totaal 63 Fieten Olie tankstations, waarvan zes met een shop. Daarnaast zijn er nog 56 onbemande locaties en ongeveer 300 gastlocaties verspreid over heel Nederland. Ook is het mogelijk om bijna overal AdBlue te tanken, een additief dat de CO2-uitstoot aanzienlijk vermindert. Fieten Olie verkoopt AdBlue zowel in bulk als in kleinverpakkingen.

Wil je weten wat Fieten Olie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fieten Olie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fieten Olie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fieten Olie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Fieten Olie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fieten Olie

Bezoekers bekeken ook