Flinter C&S B.V.

Flinter C&S B.V. is een Winkel voor elektrische apparatuur gelegen aan Bouwstraat 19 in Haaksbergen.

Meer informatie over Flinter C&S B.V. in Haaksbergen

Flinter is een bedrijf dat gespecialiseerd is in revisie, onderhoud en aanpassingen van laag- en middenspanningsinstallaties. Ze hebben onderhoudsprogramma's voor oude schakelinstallaties uit de jaren '60, '70, '80 en '90 en kunnen maatwerkprojecten realiseren voor de snel veranderende energie-infrastructuur. Ze voeren inspecties en onderhoud uit om de continuïteit van energienetwerken te waarborgen en kunnen met moderne sensortechniek oudere schakelaars laten communiceren met een DCS of backoffice systeem. Flinter bestaat al meer dan 10 jaar en heeft ervaring en expertise in een breed scala van fabricaten en typen installaties. Ze streven ernaar om de meest kwalitatief hoogstaande dienstverlener te zijn, met een lange termijnvisie en optimale oplossingen. Ze willen een prettige en langdurige samenwerking met hun klanten op basis van vertrouwen en uitstekende dienstverlening. De contactgegevens van Flinter zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Flinter C&S B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Flinter C&S B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Flinter C&S B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Flinter C&S B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Flinter C&S B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Flinter C&S B.V.

Bezoekers bekeken ook