Fysik Professionals in Beweging

Fysik Professionals in Beweging is een Fysiotherapeut gelegen aan Industriestraat 44 in Haaksbergen.

Meer informatie over Fysik Professionals in Beweging in Haaksbergen

FYSIK is een gespecialiseerde fysiotherapiepraktijk in Haaksbergen met een team van specialisten. Ze bieden diverse soorten fysiotherapie, zoals algemene, manuele, sport- en bedrijfsfysiotherapie. De praktijk is modern en beschikt over de beste faciliteiten. FYSIK hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en creëert altijd een positieve sfeer. Het team van FYSIK bestaat uit therapeuten zoals Anoek Vaags, Jessie Sigger, Inge Neimeijer, Huub Hodes, Maarten Golbach en Niek Bouman. Ze kunnen helpen bij verschillende klachten en zijn goed bereikbaar via telefoon en e-mail. De openingstijden van de praktijk zijn op werkdagen ruim, zodat er altijd een geschikt moment is voor een afspraak.

Wil je weten wat Fysik Professionals in Beweging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysik Professionals in Beweging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysik Professionals in Beweging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysik Professionals in Beweging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Fysik Professionals in Beweging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysik Professionals in Beweging

Bezoekers bekeken ook