FysioNetwerk Nederland Holding B.V.

FysioNetwerk Nederland Holding B.V. is een Fysiotherapeut gelegen aan Beatrixstraat 34 in Haaksbergen.

Meer informatie over FysioNetwerk Nederland Holding B.V. in Haaksbergen

FysioNetwerk heeft zijn internetpresentatie vernieuwd en geoptimaliseerd. De systemen zijn nu up-to-date en bieden professionele ondersteuning voor de toekomst van fysiotherapie. Sinds het jaar 2000 is FysioNetwerk actief in de gezondheidszorg en is het uitgegroeid tot een internationaal netwerk. Ze bieden een scala aan digitale systemen en concepten voor partner-praktijken en worden ook buiten Nederland erkend in landen als België, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Momenteel worden ongeveer 600 praktijken in Europa ondersteund met FysioNetwerk-apps en worden producten zoals FysioWorkout en Therapiemanager ook op de open markt aangeboden. Daarnaast werkt FysioNetwerk samen met een groot aantal praktijken in Nederland om de beste therapie en training te bieden voor specifieke aandoeningen. Patiënten kunnen rekenen op goede voorlichting, duidelijkheid in de behandeling en training, heldere oefeningen voor thuis en resultaatmetingen. Het nieuwe FysioNetwerk Therapiemanagement systeem integreert deze resultaatmetingen nog beter. Praktijken en centra die gebruik maken van de FysioNetwerk-tools en -concepten kunnen rekenen op een gezonde toekomst.

Wil je weten wat FysioNetwerk Nederland Holding B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FysioNetwerk Nederland Holding B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FysioNetwerk Nederland Holding B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FysioNetwerk Nederland Holding B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar FysioNetwerk Nederland Holding B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FysioNetwerk Nederland Holding B.V.

Bezoekers bekeken ook