Fysiotherapie Haaksbergen - FysioCentrum Sengers

Fysiotherapie Haaksbergen - FysioCentrum Sengers is een Fysiotherapeut gelegen aan Blankenburgerstraat 37 in Haaksbergen.

Meer informatie over Fysiotherapie Haaksbergen - FysioCentrum Sengers in Haaksbergen

FysioCentrum Sengers is een moderne fysiotherapiepraktijk met vestigingen in Haaksbergen en de Hoeve. Hun team van enthousiaste therapeuten helpt mensen van alle leeftijden met klachten op het gebied van beweging en houding. Ze bieden persoonlijke behandelingen en streven ernaar om u binnen 48 uur na het eerste contact te zien. De fysiotherapeut voert een intakegesprek en lichamelijk onderzoek uit om een behandelplan op maat op te stellen. Ze bieden ook gespecialiseerde behandelingen voor rugklachten en hebben een hoog succespercentage. Daarnaast hebben ze een speciaal RugFit programma waarmee u binnen 3 maanden verlichting kunt krijgen van uw rugklachten. U kunt contact met hen opnemen voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Wil je weten wat Fysiotherapie Haaksbergen - FysioCentrum Sengers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Haaksbergen - FysioCentrum Sengers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Haaksbergen - FysioCentrum Sengers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Haaksbergen - FysioCentrum Sengers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Fysiotherapie Haaksbergen - FysioCentrum Sengers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Haaksbergen – FysioCentrum Sengers

Bezoekers bekeken ook