G&W Gezondheidswinkel

G&W Gezondheidswinkel is een Natuurvoedingswinkel gelegen aan Blankenburgerstraat 18 in Haaksbergen.

Meer informatie over G&W Gezondheidswinkel in Haaksbergen

G&W GezondheidsWinkel Ter Avest in Haaksbergen is gespecialiseerd in verschillende gezondheidsproducten, zoals homeopathie, fytotherapie, vitamines, natuurlijke cosmetica en meer. De winkel wordt geleid door Helmut ter Avest en staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven. Ze hebben momenteel een vacature voor een drogist of aankomend drogist, waarbij affiniteit met gezondheid, natuurlijke producten en voeding belangrijk is. De baan is 8-20 uur per week en biedt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen. Als je geïnteresseerd bent, kun je solliciteren door een sollicitatie met cv te sturen naar avest3@xs4all.nl of langs te komen in de winkel. Daarnaast is er ook contactinformatie voor G&W in Zwolle en de mogelijkheid om je in te schrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van actuele aanbiedingen.

Wil je weten wat G&W Gezondheidswinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van G&W Gezondheidswinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij G&W Gezondheidswinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je G&W Gezondheidswinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar G&W Gezondheidswinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. G&W Gezondheidswinkel

Bezoekers bekeken ook