Garage Autrac

Garage Autrac is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Oost, Kruislandstraat 46 in Haaksbergen.

Meer informatie over Garage Autrac in Haaksbergen

Autrac is een garage in Haaksbergen, Twente, gerund door Laurens Breukers en Paul Verberne. Ze bieden occasions, schadeherstel en onderhoudsbeurten aan. De occasions worden zorgvuldig geselecteerd en nagekeken voordat ze worden aangeboden. In de moderne werkplaats voeren ze allerlei werkzaamheden uit en ze hebben de benodigde apparatuur voor alle merken. Als je interesse hebt in een voertuig of meer informatie wilt, kun je contact met hen opnemen. Autrac is al ruim 30 jaar actief en heeft een vaste klantenkring opgebouwd. Hun adres is Kruislandstraat 46, Haaksbergen, en ze zijn telefonisch bereikbaar op 053 - 428 88 33. Ze zijn open van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 15:00 uur.

Wil je weten wat Garage Autrac verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Garage Autrac of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Garage Autrac? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Garage Autrac het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Garage Autrac reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Garage Autrac

Bezoekers bekeken ook