Geelink IJzerwaren B.V.

Geelink IJzerwaren B.V. is een Winkel gelegen aan Eibergsestraat 197 in Haaksbergen.

Meer informatie over Geelink IJzerwaren B.V. in Haaksbergen

Geelink Haaksbergen is een winkel die gespecialiseerd is in ijzerwaren, tuin en park, mechanisatie en constructie. Ze leveren diensten aan verschillende klanten, waaronder aannemers, overheid, machinebouwers, ZZP'ers, de agrarische sector en particulieren. Ze hebben een uitgebreid assortiment van meer dan 35.000 verschillende artikelen. Daarnaast zijn ze officieel dealer van diverse merken en hun vakmensen krijgen regelmatig bijscholing en training om hun kennis up-to-date te houden. Geelink Haaksbergen heeft ook een tuin en park showroom waar het complete assortiment van Husqvarna te zien is. Ze bieden ook onderhoud en reparaties aan machines en hebben een constructie werkplaats waar ze diverse constructies fabriceren. Geelink is een familiebedrijf dat veel waarde hecht aan vakkennis en ervaring en hun vakmensen staan altijd klaar met advies en service. Ze kunnen zowel in de winkel als op locatie helpen.

Wil je weten wat Geelink IJzerwaren B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Geelink IJzerwaren B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Geelink IJzerwaren B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Geelink IJzerwaren B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Geelink IJzerwaren B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Geelink IJzerwaren B.V.

Bezoekers bekeken ook