Germa Auto's

Germa Auto's is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Industriestraat 46 A in Haaksbergen.

Meer informatie over Germa Auto's in Haaksbergen

Germa Auto's is een universeel autobedrijf dat al meer dan 10 jaar gevestigd is in Haaksbergen. Bij Germa Auto's kunt u terecht voor betaalbare occasions en voor reparaties en onderhoud aan uw auto. Ze bieden verschillende services aan, zoals bandenwissel, uitlaatservice, aircoservice, trekhaakservice, storingdiagnose en zijn een erkend APK keuringstation. Daarnaast kunnen ze ook bemiddelen bij de in- en verkoop van uw auto en bieden ze consignatie aan. Germa Auto's is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.15 tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur. U bent altijd welkom voor meer informatie en een kopje koffie.

Wil je weten wat Germa Auto's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Germa Auto's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Germa Auto's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Germa Auto's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Germa Auto's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Germa Auto’s

Bezoekers bekeken ook